Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Просили гроші та їжу: троє чоловіків обікрали будинок закарпатки

Просили гроші та їжу: троє чоловіків обікрали будинок закарпатки
ВІДЕО ДНЯ

4 квітня до поліції із заявою про злочин звернулася 44-річна жителька села Великі Ком’яти. Жінка повідомила, що з її помешкання зникли цінні речі: ланцюжок, два браслети, два кулони та перстень.

На місці події працювали співробітники слідчо-оперативної групи, які провівши першочергові дії встановили, що до викрадення коштовностей причетні троє жителів села Верхня Визниця.

Реклама

Чоловіки віком 21, 23 та 38 років під приводом жебракування ходили по будинках та просили у громадян гроші та їжу. Помітивши, що у помешканні потерпілої відчинені двері, а сама господиня заклопотана роботами по господарству, фігуранти увійшли до будинку, викрали звідти коштовності та втекли у невідомому напрямку.

Читайте також:
Закарпатець скоїв крадіжку, а коли його спіймали, то виявив бажання поповнити ряди військових
Реклама

Коли жінка повернулася до будинку, помітила перекидані речі і звернулася до правоохоронців. Поліцейські вже розшукали двох зловмисників, їх доставлено до відділення поліції. Розшук третього 23-річного спільника триває.

Встановлено також, що останній раніше вже був судимий за скоєння майнових злочинів. У фігурантів вилучили частину викрадених речей, які найближчим часом повернуть власниці.

За даним фактом слідчі поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України, тобто крадіжка, вчинена в умовах воєнного стану.

Реклама

"Слідчі готують матеріали для повідомлення фігурантам про підозру та обрання запобіжного заходу. Досудове розслідування триває", – зазначили у відділі комунікації поліції Закарпатської області.

Нагадаємо, на Закарпатті вночі обкрадали магазини.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно