Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Опубліковано відео обшуків двох незаконних розважальних закладів

Опубліковано відео обшуків двох незаконних розважальних закладів

Днями оперативники карного розшуку спільно зі слідчими Головного управління поліції області провели санкціоновані судом обшуки у двох розважальних закладах, розташованих в містах Мукачево та Виноградів. За оперативною інформацією правоохоронців, у вказаних приміщеннях зловмисники облаштували незаконний гральний бізнес.

ВІДЕО ДНЯ

У ході слідчих дій поліцейські виявили два спеціалізовані столи та пристрої з гральними полями. Використання такого нетипового для закладів грального бізнесу технічного оснащення свідчить про пошуки зловмисниками нових способів «лівих» заробітків та спроби маскування своєї незаконної діяльності.

Читайте також:
В Ужгороді виявили незаконну гральну залу
Реклама

Правоохоронці застали у залах адміністраторів, обслуговуючий персонал, а також відвідувачів, серед яких були і безпосередні гравці. Деякі з них вже надали свідчення поліцейським. Окрім цього, адміністраторам закладу вручено повістки.

Гральну техніку, а також грошові кошти та документацію, яка свідчить про діяльність ігротек, слідчі вилучили та скерують експертам для дослідження, повідомляють у Нацполції Закрапасткої області.

Реклама

Слідство у справі, розпочатій за ч. 1 ст. 203-2 Кримінального кодексу України (Зайняття гральним бізнесом), триває. Поліцейські проводять оперативно-розшукові заходи для встановлення усіх осіб, причетних до організації та функціонування ігротек. Адже в той час, коли в Україні триває війна і сотні тисяч українців стоять на захисті свого народу та держави, кожен, хто зважився на будь-яку злочинну діяльність, не залишиться непокараним.

Нагадаємо, на Закарпатті виявили підпільну ігротеку.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно