Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Кримінал
  • У Мукачеві двоє чоловіків кіньми на гужовому транспорті перевозили крадений метал

У Мукачеві двоє чоловіків кіньми на гужовому транспорті перевозили крадений метал

У Мукачеві двоє чоловіків кіньми на гужовому транспорті перевозили крадений метал
«На гарячому» правоохоронці Мукачівського міськвідділу разом з працівниками підприємства затримали зловмисників, які кіньми на гужовому транспорті перевозили крадений метал. Сума викраденого, за...

«На гарячому» правоохоронці Мукачівського міськвідділу разом з працівниками підприємства затримали зловмисників, які кіньми на гужовому транспорті перевозили крадений метал. Сума викраденого, за показами власників, близько 15 тисяч гривень.

ВІДЕО ДНЯ

До чергової частини Мукачівського міськвідділу міліції близько 18.00 год. надійшло повідомлення від інженера підприємства про те, що невідомі проникли на територію заводу і винесли металобрухту на значну суму. Також чоловік повідомив, що зловмисники вивозили метал кіньми, адже залишили після себе слід.

Як розповів старший дільничний інспектор міліції Михайло Лукачина, він одразу зрозумів, що це справа рук мешканців тільки одного мікрорайону міста – «Бороктелепу». Більшість безробітних мукачівців саме у такий спосіб заробляють собі на життя.

Реклама

Того ж дня ще з повним возом металу працівники міліції спільно з працівниками підприємства викрили правопорушників. Їх виявилось двоє. Як розповіли чоловіки, один зносив метал до возу, інший вантажив і намагався збути до пункту металоприйому. Однак не встигли – на заваді стали правоохоронці, які вилучили крадене і повернули власнику.

За даним фактом слідчим міськвідділу відкрите кримінальне провадження за част.3 ст.185 Кримінального кодексу України (Крадіжка з проникненням). Раніше судимим мукачівцям загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років ув`язнення.

Реклама

Водночас правоохоронці звертаються до власників пунктів прийому металобрухту у з проханням співпрацювати з правоохоронними органами. Адже, приймаючи крадене, можна сприяти зловмиснику, який комусь завдав шкоди. До того ж, виявлені у пунктах прийому металобрухту крадені речі вилучають і гроші власникам таких пунктів навряд чи хтось поверне.

Наталія Машіко, Мукачівський МВ УМВС

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно