Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Кримінал
  • Затримали організатора нелегальної переправи через держкордон чоловіків: подробиці від поліції

Затримали організатора нелегальної переправи через держкордон чоловіків: подробиці від поліції

Затримали організатора нелегальної переправи через держкордон чоловіків: подробиці від поліції
ВІДЕО ДНЯ

Днями співробітники поліції Закарпаття, спільно зі Службою безпеки України та за процесуального керівництва спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері, затримали зловмисника, який організував незаконне переправлення через кордон чоловіків, що підлягають мобілізації. 

Своїм клієнтам 35-річний харків’янин обіцяв швидко сприяти в перетині ними кордону поза пунктами пропуску за 15 200 доларів з однієї людини.

Реклама

Намагаючись діяти максимально обережно, фігурант кожного разу зустрічався з клієнтами в різних населених пунктах Хустщини.  За попередньою домовленістю при першій зустрічі зловмисник отримував завдаток, а при наступній – уже повну оплату за втечу.

Читайте також:
На Закарпатті біля відомого комплексу затримали зловмисника. Його взяли під варту
Реклама

Попередньо маючи оперативну інформацію про наміри зловмисника, поліцейські, разом зі співробітниками СБУ, затримали чоловіка «на гарячому» – саме під час отримання ним від одного з клієнтів другої  частини оплати.

Операція із затримання фігуранта була проведена правоохоронцями у селі Велятино Хустського району.  На місці події в 35-річного харків’янина слідчі вилучили 14 тисяч доларів.

Чоловіка, у порядку статті 208 КПК України, було поміщено до ізолятора тимчасового тримання. Слідчі Головного управління поліції Закарпаття вже повідомили йому про підозру в скоєнні злочину передбаченого ч. 3 ст. 332 Кримінального кодексу України (Організація незаконного переправлення осіб через державний кордон України, вчинене щодо кількох осіб та за попередньою змовою групою осіб, а також вчинене з корисливих мотивів). 

Реклама

Підозрюваному загрожує до 9 років позбавлення волі з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років з конфіскацією майна.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно