Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Відомий закарпатський псевдоактивіст проведе 6 років за ґратами

Відомий закарпатський псевдоактивіст проведе 6 років за ґратами

Закарпатська обласна прокуратура в апеляційному суді відстояла реальну міру покарання для закарпатського псевдоактивіста за залишення потерпілого від ДТП у небезпеці (ч. 3 ст. 135 КК України). Його засуджено до 6 років позбавлення волі.

ВІДЕО ДНЯ

Крім того, він має виплатити родині потерпілого 200 тис. грн відшкодування. Як стало відомо "PMG.ua", засудженим є Павло Павлов.

Відомий закарпатський псевдоактивіст проведе 6 років за ґратами – 01
Реклама

На початку березня минулого року Ужгородський міськрайонний суд ухвалив чоловікові вирок за порушення правил дорожнього руху, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесні ушкодження (ч. 1 ст. 286 КК України) та залишення його в небезпеці, що призвело до смерті особи (ч. 3 ст. 135 КК України).

Читайте також:  Закарпатського активіста Павла Павлова оголосили у розшук

Реклама

Тоді йому призначили покарання у виді 6 років ув’язнення та позбавлення права керувати транспортними засобами на 3 роки, яке прокуратура оскаржила в апеляційній інстанції у частині м’якості вироку.

13 травня 2022 року Закарпатський апеляційний суд розглянув апеляційну скаргу прокуратури та звільнив чоловіка від кримінальної відповідальності за вчинення ДТП у зв’язку із закінченням строків давності. Це зумовлено, зокрема, і штучним затягуванням розгляду провадження стороною захисту. Водночас міру покарання за залишення потерпілого в небезпеці суд не змінив і вирок вже набув законної сили.

Наразі закарпатець перебуває під вартою на території Київщини за підозрою у скоєнні іншого злочину в період воєнного стану. Йдеться про незаконне поводження із боєприпасами.

Реклама

Нагадаємо, Медведчук записав відеозвернення до путіна та Зеленського.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно