Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Тіло лежало на балконі кілька днів: у Мукачеві скоїли вбивство

Тіло лежало на балконі кілька днів: у Мукачеві скоїли вбивство

1 червня мукачівські поліцейські отримали повідомлення про те, що в одній із квартир на вулиці Підопригори було виявлено тіло жінки без ознак життя. 

ВІДЕО ДНЯ

За вказаною адресою виїхала слідчо-оперативна група. Під час огляду експерти-криміналісти виявили на тілі 40-річної жінки, яке було загорнуте у килим, сліди насильницької смерті.

Провівши всі невідкладні слідчі дії на місці події, поліцейські розпочали заходи для встановлення та затримання особи, причетної до злочину. В результаті, вже за кілька годин правоохоронці затримали підозрюваного – 36-річного мукачівця. 

Реклама
Читайте також:
У Хусті намагалися вбити жінку

Нараз відомо, що зловмисник та потерпіла  розпивали разом спиртні напої. Під час застілля між ними виник конфлікт, в ході якого мукачівець наніс кілька ударів по тілу жінки, які виявилися смертельними для неї.

Реклама
Тіло лежало на балконі кілька днів: у Мукачеві скоїли вбивство – 01

Як повідомили у відділі комунікації поліції Закарпатської області, після цього зловмисник загорнув тіло потерпілої у килим та виніс на балкон, де воно пролежало  кілька днів.

Зібравши необхідні докази працівники поліції затримали підозрюваного у порядку статті 208 КПК України та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Його дії слідчі кваліфікували за ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України. Йдеться про умисне тяжке тілесне ужкодження, що спричинило смерть потерпілої. 

Реклама

Наразі вирішується питання щодо повідомлення затриманому про підозру та обрання запобіжного заходу.  За скоєне чоловікові загрожує до 10 років ув‘язнення.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно