Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Закарпатті іноземець розбещував неповнолітню дівчину

На Закарпатті іноземець розбещував неповнолітню дівчину
ВІДЕО ДНЯ

Слідчі Головного управління поліції в Закарпатській області у співпраці з кіберполіцейськими викрили 51-річного іноземця на розбещенні неповнолітньої дівчини. Поліцейські виявили, що в одній із соціальних мереж громадянин іноземної країни знайомиться з неповнолітніми закарпатками.

Для перевірки мети такого спілкування було проведено ряд оперативних заходів, і в результаті з’ясувалося, що зловмисник причетний до принаймні одного випадку розбещення дитини.

Реклама
На Закарпатті іноземець розбещував неповнолітню дівчину – 09

Підозрюваний познайомився у соцмережі із 14-річною дівчинкою. Згодом запросив дитину до себе додому, там вів з нею непристойні бесіди та схилив до дій сексуального характеру без застосування насильства.

Реклама
Читайте також:
На Закарпатті двоє чоловіків неодноразово ґвалтували дівчинку

За місцем проживання зловмисника поліція вже провела санкціоновані судом обшуки та вилучила всю комп’ютерну техніку, яку наразі досліджують експерти.

Зібравши достатньо доказів слідчі відділу розслідування злочинів, скоєних проти життя і здоров’я особи Головного управління поліції, за процесуального керівництва прокуратури, повідомили фігуранту про підозру у вчиненні злочину передбаченого ч. 1 ст. 156 Кримінального кодексу України, тобто Вчинення розпусних дій щодо особи, яка не досягла шістнадцятирічного віку.

Реклама
На Закарпатті іноземець розбещував неповнолітню дівчину – 10

"Також суд вже обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту", – зазначили в відділі комунікації поліції Закарпатської області.

Наразі оперативні заходи ще тривають, перевіряється причетність підозрюваного до скоєння аналогічних злочинів та встановлюються інші можливі потерпілі. Зловмиснику загрожує до п’яти років позбавлення волі.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно