Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Правоохоронці викрили братів-грабіжників із Закарпаття

Правоохоронці викрили братів-грабіжників із Закарпаття

Двоє невідомих молодих людей нещодавно напали та пограбували пенсіонера. Злочин трапився  у Тернополі, неподалік приміського автовокзалу. Потерпілий – місцевий мешканець, 1951 року народження.

ВІДЕО ДНЯ

На місце події виїжджала слідчо-оперативна група. За словами очевидців, до дідуся підбігло двоє хлопців. Один із них вдарив чоловіка в обличчя та зіштовхнув у рівчак.

Читайте також:
У центральній частині Мукачева ввечері скоїли грабіж
Реклама

Після цього витягнув із кишені мобільний телефон, вирвав із рук рюкзак, кинув напарнику та разом втекли. Суму збитків пенсіонер оцінив в 6 тисяч гривень.

Потерпілий зумів описати нападників. Проведеними оперативно-розшуковими заходами працівники карного розшуку Тернопільського райуправління поліції встановили осіб грабіжників. 

Реклама

Це двоюрідні брати – уродженці Закарпатської області, 2004 та 2005 років народження. Старшого притягували до кримінальної відповідальності в Ужгороді за аналогічні злочини. У скоєному хлопці зізналися, гроші вони витратили, а особисті речі повернули господарю. 

Старшому брату доведеться постати перед судом ще й в Тернополі. Йому інкримінують ч.4 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років. Триває слідство.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно