Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

12 тисяч доларів: як на Закарпатті чоловік та жінка "заробляли" гроші

12 тисяч доларів: як на Закарпатті чоловік та жінка "заробляли" гроші
ВІДЕО ДНЯ

Слідчі поліції Ужгородщини спільно з військовослужбовцями Чопського прикордонного загону припинили незаконну діяльність двох закарпатців, які налагодили схему з переправи через держкордон осіб, що підлягають мобілізації.

У ході контролю за вчиненням злочину правоохоронці встановили, що 25-річна жителька Берегівщини, у змові з 35-річним тячівцем, підшукали двох клієнтів для незаконної переправи.

Реклама
12 тисяч доларів: як на Закарпатті чоловік та жінка "заробляли" гроші – 03

Свої послуги зловмисники оцінили в 12 тисяч доларів, за які гарантували безперешкодний перетин ухилянтами державного кордону.

Реклама
Читайте також:
Перетин кордону спростили для частини українців

Вчора, 27 липня, за попередньою домовленістю жінка на автомобілі Volkswagen Transporter доправила двох чоловіків до Тячівського району, де на них вже чекав 35-річний спільник фігурантки. Там вони всі разом сіли до автомобіля AUDI A6 та попрямували до пункту пропуску у селищі Солотвино, де і були затримані правоохоронцями.

Наразі 25-річну жінку та 35-річного чоловіка поліцейські затримали у порядку статті 208 КПК України та помістили до ізолятора тимчасового тримання. У них вилучили грошові кошти, мобільні телефони та транспортні засоби.

Реклама
12 тисяч доларів: як на Закарпатті чоловік та жінка "заробляли" гроші – 04

Слідчі, за процесуального керівництва Ужгородської окружної прокуратури, повідомили зловмисникам про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 332 Кримінального кодексу України.

За санкцією статті фігурантам загрожує до дев’яти років позбавлення волі з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років з конфіскацією майна. Досудове розслідування у справі триває.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно