Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

В Ужгороді вночі чоловік проник у чужий будинок

В Ужгороді вночі чоловік проник у чужий будинок

9 серпня на лінію "102" надійшло повідомлення від власника будинку в Ужгороді, який повідомив, що до нього в оселю проник невідомий. Заявник розповів, що прокинувшись серед ночі почув кроки в своєму помешканні, він вийшов на звук, побачив зловмисника і той кинувся тікати.

ВІДЕО ДНЯ

На місце події одразу ж виїхала слідчо-оперативна група Ужгородського районного управління поліції. Правоохоронці встановили, що близько 1.30 години ночі зловмисник виламав вікно в будинку, пробрався в середину, спочатку поцупив цінні речі в гаражі.

Читайте також:
В Ужгороді затримали грабіжника
Реклама

Зрештою проник у будинок, де знайшов 5 тисяч гривень, два мобільні телефони та банківську карту, які також привласнив. Після того, як його побачив господар помешкання, грабіжник утік.

Потерпілий описав оперативникам підозрюваного, вони одразу ж встановили його особу, так як чоловік неодноразово притягався до відповідальності за майнові злочини. За короткий час його вдалося розшукати та затримати. У фігуранта частково вилучили викрадене майно, яке повернуть потерпілим.

Реклама

Слідчі відкрили за цим фактом кримінальне провадження за ч. 4 ст. 186 Кримінального кодексу України, тобто Грабіж, вчинений в умовах воєнного стану. Такі дії караються позбавленням волі на строк від семи до десяти років. Слідство у справі триває.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно