Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Кримінал
  • Правоохоронці затримали співробітника митного поста: в чому його підозрюють

Правоохоронці затримали співробітника митного поста: в чому його підозрюють

Правоохоронці затримали співробітника митного поста: в чому його підозрюють

Оперативники кримінальної поліції Головного управління Національної поліції в Закарпатській області, за процесуального керівництва Закарпатської обласної прокуратури та сприяння Управління внутрішньої безпеки Державної митної служби, викрили на корупційному злочині співробітника митного посту "Лужанка", що на Берегівщині.

ВІДЕО ДНЯ

В ході проведення оперативних заходів поліцейські встановили, що старший інспектор причетний до злочинної схеми, пов’язаної з безперешкодним ввезенням транспортних засобів іноземної реєстрації через державний кордон України, – йдеться в повідомленні відділу комунікації поліції Закарпатської області.

Читайте також:
На Закарпатті зменшують кількість митних постів
Реклама

Оперативники, за силової підтримки бійців КОРДУ, затримали зловмисника "на гарячому", безпосередньо під час отримання ним неправомірної вигоди.

На підставі статті 208 КПК України митника було поміщено до ізолятора тимчасового тримання. Наразі, за процесуального керівництва Закарпатської обласної прокуратури, йому вже повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України, тобто прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою.

Реклама

Окрім цього, суд обрав для підозрюваного запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення грошової застави у розмірі 149 тисяч гривень.

За санкцією статті зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна. У справі триває досудове розслідування.

Реклама
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно