Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Двох лісівників підозрюють у перевищенні службових повноважень

Двох лісівників підозрюють у перевищенні службових повноважень

За процесуального керівництва Закарпатської обласної прокуратури, колишньому першому заступнику начальника Закарпатського ОУЛМГ та лісничому держпідприємства "Великоберезнянське ЛГ" повідомлено про підозру у перевищенні службових повноважень групою осіб, що спричинило тяжкі наслідки (ч. 1 ст. 28 ч. 3 ст. 365 КК України).

ВІДЕО ДНЯ

Про це повідомляє пресслужба Закарпатської обласної прокуратури.

Читайте також:
На Закарпатті представлено нового керівника лісової галузі краю
Реклама

За інформацією слідства, службовець, який на той момент обіймав посаду першого заступника начальника управління, ігноруючи вимоги законодавства, підписав та видав лісорубний квиток, що не відповідав запроектованим матеріалам лісовпорядкування та передбачав проведення фактично неіснуючого виду рубки. До того ж її здійснення на вказаній площі передбачало необхідність попереднього одержання висновку з ОВД, який був відсутній. При цьому інший підозрюваний, усвідомлюючи наявність вказаних порушень, здав лісосіку в рубку, а надалі прийняв здійснені послуги без жодних зауважень.

Протиправні дії працівників лісоохорони призвели до здійснення на території площею 5 га незаконних суцільних рубок майже чотирьох сотень дерев, що завдало державі 5,4 млн грн збитків.

Реклама

Наразі підозрюваним вже обрано запобіжні заходи у вигляді домашнього арешту, що обласна прокуратура оскаржуватиме в апеляційному порядку, наполягаючи на триманні осіб під вартою.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюють слідчі Шостого слідчого відділу (з дислокацією у м. Ужгороді) ТУ ДБР.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно