Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Закарпатті судитимуть групу зловмисників

На Закарпатті судитимуть групу зловмисників
ВІДЕО ДНЯ

Сьогодні, 30 серпня, слідчі поліції Великого Березного завершили досудове розслідування у справі щодо організованого злочинного угруповання, учасники якого сприяли незаконному перетину кордону чоловіками призовного віку.

У ході досудового розслідування оперативники міграційної поліції встановили, що двоє закарпатців та один житель Харківської області налагодили нелегальний канал для втечі за кордон осіб, що підлягають мобілізації.

Реклама

 

Маршрут пролягав через так званий «зелений кордон», який функціонував у межах Ужгородського району, неподалік Великого Березного. Свої послуги фігуранти оцінили в 4 500$ з однієї людини.

Реклама
Читайте також:
Чоловік за хабар у 2 тисячі доларів намагався виїхати за кордон

Наприкінці квітня у результаті вдало проведеної спецоперації, оперативникам міграційної поліції Закарпаття у співпраці з військовослужбовцями Чопського прикордонного загону вдалося затримати зловмисників на гарячому, саме під час спроби переправи до Словаччини чергових клієнтів.

Підозрюваних у злочині, за процесуального керівництва Ужгородської окружної прокуратури, працівники поліції затримали. Наразі слідчі поліції зібрали достатню доказову базу для формування обвинувального акту відносно зловмисників.

Реклама

Дії фігурантів кваліфіковано за частиною 3 статті 332 Кримінального кодексу України, тобто Незаконне переправлення осіб через державний кордон України, вчинене організованою групою осіб. Відповідно до санкції вказаної статті затриманим загрожує до 9 років позбавлення волі.

Нагадаємо, частина українців, які повертаються з-за кордону, отримають виплати у розмірі 18 тисяч гривень.

 

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно