Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Закарпатець під дією наркотиків, викрав автомобіль "швидкої" і скоїв ДТП

Закарпатець під дією наркотиків, викрав автомобіль "швидкої" і скоїв ДТП
ВІДЕО ДНЯ

Учора вночі до поліції надійшло повідомлення від працівників медустанови у місті Виноградів. Правоохоронцям повідомили, що їх пацієнт викрав службовий транспорт.

За викликом оперативно приїхали працівники слідчо-оперативної групи, дільничні офіцери поліції, співробітники управління поліції охорони та інспектори групи реагування патрульної поліції Виноградова. 

Реклама

Поліцейські з’ясували, що зловмисник, якого доправили до медичного закладу у стані наркотичного сп’яніння, під час спілкування з лікарями почав поводитися агресивно.

Читайте також:
У Ракошині "швидка" в’їхала у легковик
Реклама

Він раптово вибіг з приміщення лікарні, сів за кермо автомобіля екстреної медичної допомоги та зник у невідомому напрямку. 

Оглянувши місце злочину та опитавши його свідків, поліцейські встановили особу зловмисника. Ним виявився 28-річний місцевий житель. 

Одночасно із цим орієнтування на автомобіль передали всім екіпажам, що дозволило швидко встановити маршрут руху фігуранта. Поліцейські почали переслідувати його, однак законну вимогу працівників поліції зупинитися зловмисник проігнорував та тільки пришвидшив рух. 

Реклама

Зрештою, не впоравшись з керуванням, фігурант в’їхав у огорожу приватного будинку, де його і затримали поліцейські.

За фактом незаконного заволодіння транспортним засобом слідчі поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 289 Кримінального кодексу України. Фігуранта затримали у процесуальному порядку та помістили до ізолятора тимчасового тримання.

"У справі триває досудове розслідування та вирішується питання про повідомлення зловмисникові про підозру", – зазначили у відділі комунікації поліції Закарпатської області.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно