Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Кримінал
  • Директорку філії одного з вищих навчальних закладів Закарпаття підозрюють у хабарі

Директорку філії одного з вищих навчальних закладів Закарпаття підозрюють у хабарі

Директорку філії одного з вищих навчальних закладів Закарпаття підозрюють у хабарі

В ході проведення оперативних заходів слідчі Головного управління Національної поліції в Закарпатській області у співпраці зі співробітниками Управління стратегічних розслідувань викрили на корупційному злочині керівницю філії одного з вищих навчальних закладів.

ВІДЕО ДНЯ

В ході слідства було встановлено, що 39-річна жителька Хуста, перебуваючи на посаді директора освітнього закладу, за поновлення на навчанні вимагала від абітурієнтки грошову винагороду у розмірі 700 доларів США. За цю суму фігурантка обіцяла безперешкодне проходження іспитового випробування та подальше зарахування до юридичного факультету, – інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Читайте також:
Засуджено чоловіка, який за 1000 євро хабаря намагався виїхати за кордон
Реклама

Провівши ряд заходів, правоохоронцям вдалося встановити час та місце, де має відбутися передача грошових коштів. В результаті зловмисницю вдалося затримати "на гарячому", безпосередньо під час отримання нею неправомірної вигоди.

Жінку затримали у порядку статті 208 КПК України та помістили до ізолятора тимчасового тримання. За процесуального керівництва обласної прокуратури слідчі повідомили затриманій про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України, тобто одержання службовою особою неправомірної вигоди для себе за вчинення в інтересах того, хто надає неправомірну вигоду, дій з використанням свого службового становища, поєднане з вимаганням неправомірної вигоди.

Реклама
Директорку філії одного з вищих навчальних закладів Закарпаття підозрюють у хабарі – 01

За скоєне їй загрожує позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна. Слідство у справі триває.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно