Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Поліція розшукала чоловіка, який неабияк обурив мукачівців своїм вчинком

Поліція розшукала чоловіка, який неабияк обурив мукачівців своїм вчинком
ВІДЕО ДНЯ

15 вересня, під час моніторингу мережі Інтернет, співробітники поліції виявили публікацію, в якій ішлося про те, що в Мукачеві, а саме у мікрорайоні Росвигово, невідома особа розмалювала фасад приватного будинку проросійськими надписами та забороненою символікою.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група Мукачівського районного управління поліції, працівники якої здійснили огляд та опитали можливих очевидців події. В той час співробітники кримінальної поліції вже опрацьовували відео з найближчих камер спостереження.

Реклама
Поліція розшукала чоловіка, який неабияк обурив мукачівців своїм вчинком – 03

Як розповіли інтернет-виданню "PMG.ua"в Мукачівському районному управлінні поліції, провівши ряд пошукових заходів, оперативники поліції, спільно з поліцейськими офіцерами громади та співробітниками СБУ, вже за лічені години встановили та розшукали чоловіка, причетного до події – 45-річного раніше судимого мукачівця. Його доставили до районного управління поліції.

Реклама
Читайте також:
У Мукачеві затримали агента російських спецслужб

Під час допиту фігурант розповів правоохоронцям, що в цьому будинку проживає його колишня співмешканка. Через особисті образи він вирішив нанести такого роду надписи, оскільки він вважав, що це могло, як мінімум, нашкодити репутації господарки.

Наразі за цим фактом слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 111-1 (Колабораційна діяльність) Кримінального кодексу України. В рамках цього провадження всі покази фігуранта будуть ретельно перевірені та встановлюватимуться всі інші мотиви та обставини. У справі триває слідство.

Реклама
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно