Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Поліція затримала зловмисника, який обкрадав будинки у селах

Поліція затримала зловмисника, який обкрадав будинки у селах

Протягом липня та серпня цього року до поліції Перечина надійшло кілька майже ідентичних повідомлень від жителів сусідніх сіл про крадіжку їхнього майна. Йшлося зокрема про зникнення електроінструментів та побутової техніки з будинків потерпілих.

ВІДЕО ДНЯ

В кожному випадку поліцейські детально вивчили місце події та провели ряд оперативних заходів, в результаті яких було встановлено, що до всіх цих крадіжок причетний один і той самий чоловік – 33-річний раніше судимий за майнові злочини житель села Порошково.

Читайте також:
В Ужгороді затримали серійного крадія
Реклама

Відомо, що фігурант вистежував, коли господарів не буде вдома та, пошкодивши двері або вікно, проникав усередину.  Переважно зловмисник вчиняв злочини вночі. Викрадав електроінструменти, мобільні телефони, телевізор та пральні машини.

Наразі слідчі вже зібрали достатньо доказів його причетності та повідомили 33-річному фігуранту про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України, тобто Крадіжка, вчинена в умовах воєнного стану.

Реклама

Наразі вирішується питання щодо обрання зловмисникові запобіжного заходу. Слідчі клопотатимуть про тримання підозрюваного під вартою. За скоєне чоловікові загрожує до 8 років позбавлення волі. Слідство у справі триває.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно