Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Закарпатті за 20 тисяч доларів переправляли чоловіків за кордон

На Закарпатті за 20 тисяч доларів переправляли чоловіків за кордон
ВІДЕО ДНЯ

Оперативники міграційної поліції ГУНП в Закарпатській області у співпраці з відділом внутрішньої та власної безпеки Мукачівського прикордонного загону та слідчими СБУ припинили злочинну діяльність п’ятьох жителів Рахівщини, які організували канал, через який чоловіки призовного віку могли незаконно покинути межі країни.

В ході проведення оперативних заходів правоохоронці встановили, що фігуранти готуються до переправлення чергової партії ухилянтів, за яку мають отримати 20 тисяч доларів США. Перетнути кордон вони мали намір в межах Рахівського району, через річку Тису.

Реклама

Зловмисників впіймали минулої ночі, коли вони саме супроводжували трьох своїх клієнтів для подальшої переправи до сусідньої Румунії. Один із них намагався втекти, однак був затриманий оперативниками міграційної поліції.

Читайте також:
На Закарпатті адвокатка допомагала чоловікам-призовникам виїхати за кордон
Реклама

На місці події слідчі вилучили тепловізор та бінокль, за допомогою яких зловмисники відстежували рух прикордонних нарядів. Також, як зазначили у відділі комунікації поліції Закарпатської області, вилучили два транспортні засоби, якими користувалися фігуранти.

За даним фактом у слідчому відділі УСБУ в Закарпатській області відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 332 Кримінального кодексу України. Наразі вирішується питання щодо повідомлення цим особам про підозру та обрання запобіжного заходу. У справі триває досудове розслідування.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно