Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Закарпатті затримали чоловіка, якого підозрюють у вбивстві двох людей

На Закарпатті затримали чоловіка, якого підозрюють у вбивстві двох людей

Підозрюваного в умисному вбивстві двох людей затримали на Закарпатті під час спроби виїхати за межі України. Фігуранта встановили працівники Управління карного розшуку поліції Полтавської області спільно з працівниками поліції Закарпатської області та прикордонниками біля села Жорнава.

ВІДЕО ДНЯ

Тіла 65-річних чоловіка та жінки зі слідами насильницької смерті виявили 22-го жовтня, близько 13:20, на території належного їм домогосподарства у селищі Градизьк Полтавської області.

На підставі здобутої під час проведення оперативно-розшукових та слідчих дій інформації, вдалося вийти на слід підозрюваного та реалізувати міжрегіональну операцію з його затримання.

Реклама
Читайте також:
Вбивство на Закарпатті: поліція розповіла подробиці шокуючого випадку

Нагадаємо, з цією метою були орієнтовані підрозділи поліції інших областей та Держприкордонслужби України. Завдяки злагодженій комунікації правоохоронних органів фігуранта оперативно затримали та доставили до Полтави. 

Реклама
На Закарпатті затримали чоловіка, якого підозрюють у вбивстві двох людей – 01

У вчиненні умисного вбивства пенсіонерів обґрунтовано підозрюється мешканець Кременчуцького району, 1989 року народження, нещодавно звільнений з колонії після відбування кримінального покарання за аналогічний злочин.

Слідчі вручили 33-річному чоловікові підозру у вчиненні особливо тяжкого злочину та підготували клопотання щодо обрання йому запобіжного заходу – тримання під вартою.

Реклама

У рамках кримінального провадження, відкритого за частиною 2 статті 115 (Умисне вбивство двох осіб) Кримінального кодексу України, призначено ряд експертиз та здійснюються інші необхідні слідчі дії.

Санкція статті, яку інкримінують фігуранту, затриманому на Закарпатті, передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від десяти до п’ятнадцяти років або довічне позбавлення волі.

Нагадаємо, у Мукачеві чоловік отримав два ножових поранення прямо посеред вулиці.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно