Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Двоє мукачівців вкрали понад пів мільйона: продовження історії

Двоє мукачівців вкрали понад пів мільйона: продовження історії
ВІДЕО ДНЯ

Двом мешканцям Закарпатської області, причетним до скоєння злочину, загрожує покарання – до восьми років позбавлення волі.

Як раніше писало інтернет-видання "PMG.ua", 25 жовтня близько дев’ятої години ранку на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення про те, що у місті Стрий з автомобіля БМВ, який власник залишив на вулиці Галицькій, було викрадено сумку із значною сумою коштів.

Реклама

На місці події працювали слідчо-оперативна група, оперативники кримінальної поліції та співробітники інших служб Стрийського районного управління поліції.

Читайте також:
Мукачівець обчистив сейф свого роботодавця
Реклама

Було встановлено, що зловмисник, розбивши вікно задніх дверей, проник в автомобіль, заволодів рюкзаком, після чого втік. В рамках програми "Безпечна Стрийщина" у райцентрі на вулицях встановлені камери відеоспостереження, тож поліцейські, вивчивши записи, встановили, що зловмисники пересувались мікроавтобусом "Фіат".

Після скоєння крадіжки вони виїхали за межі райцентру та поїхали в сторону Закарпаття. "Орієнтування на автомобіль ми передали усім територіальним підрозділам поліції, зокрема й сусідньої області і на блокпості між Львівщиною та Закарпаттям правоохоронці зупинили Фіат, після чого на місце прибула наша слідчо-оперативна група", – розповів начальник Стрийського районного управління поліції підполковник поліції Андрій Коцур.

Особи зловмисників встановлені – ними виявились мешканці міста Мукачево віком 19 та 29 років. Старший раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення крадіжок. Грошові кошти у сумі більше 600 тисяч гривень та інші речові докази у них вилучені.

Реклама

Зловмисники затримані в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України, невдовзі суд обере їм запобіжні заходи. Також вирішується питання щодо повідомлення затриманим про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.4 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.

Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – до восьми років позбавлення волі. Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, закарпатець вкрав 660 тисяч гривень і програв усі гроші.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно