Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Закарпатець проведе 15 років у в’язниці за вбивство, побиття і грабіж

Закарпатець проведе 15 років у в’язниці за вбивство, побиття і грабіж

За публічного обвинувачення прокурора Виноградівського відділу Берегівської окружної прокуратури 36-річного місцевого мешканця засуджено до 15 років ув’язнення за нанесення тілесних ушкоджень, умисне вбивство та грабіж (ч. 1 ст. 125, ч. 1 ст. 115, ч. 1 ст. 186 КК України).

ВІДЕО ДНЯ

Подія трапилася наприкінці січня цього року. Обвинувачений запросив у гості знайомих, а коли ті зібралися йти додому, влаштував суперечку та не випускав подружжя за територію будинку.

Читайте також:
На Закарпатті затримали чоловіка, якого підозрюють у вбивстві двох людей
Реклама

Між власником помешкання та потерпілим зав’язалась суперечка, в ході якої фігурант наніс чоловіку удари кулаками по обличчю. А коли той впав, виноградівець продовжив наносити удари ногами по голові, від яких громадянин помер на місці інциденту.

Обвинувачений наніс і кілька легких тілесних ушкоджень жінці потерпілого, коли та намагалась припинити бійку між чоловіками. Усвідомивши, що трапилось, господар будинку забрав у своєї бабусі, разом із якою проживав, грошові заощадження в сумі 3500 доларів та покинув місце вчинення злочину.

Реклама

Наступного дня чоловіка затримали, відтоді він утримується під вартою. Там він і перебуватиме до набрання вироком законної сили. Зауважимо, що за місцем проживання закарпатця характеризували негативно, раніше його вже притягали до кримінальної відповідальності.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно