Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Громадянин США став жертвою квартирної афери у Мукачеві (ВІДЕО)

Громадянин США став жертвою квартирної афери у Мукачеві (ВІДЕО)
Квартири в центрі Мукачева пан Мордехай відкриває без перешкод своїми ключами. І не дивно, декілька років тому громадянин США вирішив їх придбати. І все би добре, та от декілька тижнів тому, власник...

Квартири в центрі Мукачева пан Мордехай відкриває без перешкод своїми ключами. І не дивно, декілька років тому громадянин США вирішив їх придбати. І все би добре, та от декілька тижнів тому, власник квартир дізнається, що дві свої квартири, він подарував людям, яких ні разу не бачив.

ВІДЕО ДНЯ

Так пан Мордехай дізнався, що став вже не першою жертвою квартирних афер в Мукачеві. Бажаючи здавати їх в оренду, в кінцевому рахунку залишається без нічого. Всі документи та підписи сфальсифіковані. Жертва аферистів наголошує, в момент, вказаних в документах, підписання нібито дарування квартир, він летів з Києва до Будапешту. Та й писати по-українськи громадянин США не вміє, а в документах всі підписи українською. Чому, коли власника квартир не було навіть в області, нотаріально завірили документи, питання без відповіді. Дізнатись це ми йдемо до того самого нотаріуса, який поставив свій підпис в м. Іршава.

На записі чути, нотаріус вперше бачить власника квартир. Тоді виникає питання, як без нього нотаріус міг поставити свій підпис, тим самим юридично затвердити документи.

Реклама

Та в цій історії є ще один герой якого, як він сам вважає, підставили. Це посередник між власником квартири та нібито орендатором, який згодом привласнив квартири. Задля безпеки, чоловік відмовився говорити на камеру. Стверджує, його підставили, а зараз ще й погрожують життю. Про аферу він нічого не знав, а дізнався, коли квартири були вже переоформлені. Зараз пан Мордехай звернувся до правоохоронних органів. Наразі слідство триває.

М-студіо

Реклама
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно