Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У дворі пролунав вибух: вночі в Мукачеві намагались вбити чоловіка

У дворі пролунав вибух: вночі в Мукачеві намагались вбити чоловіка
ВІДЕО ДНЯ

Вночі 2 листопада на лінію 102 надійшло повідомлення про вибух в дворі приватного помешкання у Мукачеві. На місце події одразу ж виїхали співробітники профільних служб.

Заявник розповів, що як тільки почув гучний звук, одразу зателефонував у поліцію. Під час огляду місця події в дворі будинку було виявлено лунку від вибуху та пошкодження на автомобілі  марки BMW.

Реклама

За попередніми висновками експерта — на подвір’я невідомий закинув гранату. Оперативники кримінальної поліції ГУНП в Закарпатській області спільно з мукачівськими колегами розпочали заходи для розкриття злочину.

Читайте також:
У двір мукачівської підприємиці кинули гранату: жінка розповіла про те, що трапилось
Реклама

Спільними діями поліцейським вдалося відтворити події тієї ночі та встановити особу причетного до злочину. Ним виявився 52-річний житель Берегова.

Поліцейські провели ряд заходів, за результатами яких розшукали підозрюваного. Затримання проводили за силової підтримки бійців КОРДу. За місцем проживання та в місці, де переховувався фігурант, слідчі вилучили ряд важливих речових доказів.

Зокрема: корпуси гранат, набої, три різні важелі підривників, пакет документів та свідоцтва про реєстрацію транспортних засобів сумнівного походження, велику суму готівки, банківські картки та одяг, в якому ймовірно зловмисник перебував у ніч вчинення злочину.

Реклама

Відповідно до статті 208 КПК України, підозрюваного помістили до ізолятора тимчасового тримання. Слідчі кваліфікували його дії за ч. 2 ст. 15 ч. 2 ст. 115 та п.5 ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України, тобто йдеться про Замах на умисне вбивство та Незаконне поводження зі зброєю і боєприпасами.

Наразі оперативна робота у справі продовжується. Досудове розслідування триває.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно