Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Мукачівка шість років зазнавала насилля в сім’ї

Мукачівка шість років зазнавала насилля в сім’ї
За допомогою до правоохоронців Мукачівського міського відділу міліції звернулась 36-річна жителька Мукачева. Жінка повідомила, що її чоловік вчинив з нею сварку, та побив її. Під час розмови з...

За допомогою до правоохоронців Мукачівського міського відділу міліції звернулась 36-річна жителька Мукачева. Жінка повідомила, що її чоловік вчинив з нею сварку, та побив її.

ВІДЕО ДНЯ

Під час розмови з потерпілою міліціонери з’ясували, що вони одружені вже вісім років, з яких шість заявниця постійно потерпала від чоловіка. Того дня він вкотре перебуваючи у стані алкогольного сп”яніння розпочав з нею чергову сварку, після вхід пішли кулаки. Жінка звернулася по допомогу до лікарів, стосовно отриманих тілесних ушкоджень побоюючися чоловіка вона пояснила, що отримала їх з власної необережності. Хтозна скільки б це ще тривало, якби не батько потерпілої, який дізнавшись про вихідки зятя забрав доньку з внуками до себе. Після операції жінка таки наважилася повідомити про часті побиття чоловіка та звернулися по допомогу до міліції.

Сьогодні проблема насильства в сім’ї надзвичайно важлива передусім тому, що сім’я є основою суспільства і повинна перебувати під особливим захистом держави. Люди, які страждають від насильства в сім’ї, нерідко вагаються, чи варто розповідати про це іншим. А якщо розповідати, то кому і чи допоможе це вирішити проблему, -коментує заступник начальника Мукачівського міського відділу міліції Володимир Кеменяш. - Статистичні данні вказують на те, що майже кожного дня трапляється подібне насильство, і це тільки ті випадки про які нам відомо. Чимало сімей приховують факт насильства в надії, що більше такого не трапиться.

Реклама

По даному факту відкрито кримінальне провадження за вчинення кримінального правопорушення передбачених ч. 1 ст. 122 (умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України, що передбачає покарання у вигляді виправних робіт, або обмеженням волі на строк до 3 років, або позбавлення волі на той самий строк. Триває досудове рослідування.

Євгенія Красилинець, Мукачівський МВ УМВС

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно