Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Кримінал
  • За розбійний напад на жінку та пограбування будинку у Кольчині мукачівець отримав 7 років в’язниці

За розбійний напад на жінку та пограбування будинку у Кольчині мукачівець отримав 7 років в’язниці

За розбійний напад на жінку та пограбування будинку у Кольчині мукачівець отримав 7 років в’язниці
До 7 років позбавлення волі Мукачівський міськрайонний суд засудив 22-річного мешканця м.Мукачево за розбійний напад та крадіжку. Обидва злочини вже раніше судимий хлопець вчинив протягом одного дня,...

До 7 років позбавлення волі Мукачівський міськрайонний суд засудив 22-річного мешканця м.Мукачево за розбійний напад та крадіжку. Обидва злочини вже раніше судимий хлопець вчинив протягом одного дня, проте залишивши відбитки пальців рук, за кілька днів був затриманий правоохоронцями Мукачівського міськвідділу.

ВІДЕО ДНЯ

Нагадаємо, в лютому цього року слідчим міськвідділу під процесуальним наглядом прокуратури м.Мукачева відкрито кримінальне провадження щодо 22-річного мукачівця за розбійний напад на жінку та крадіжку з приватного будинку у смт.Кольчино.

Зі слів оперативників, раніше судимий мукачівець деякий час стежив за сім`єю, яка винаймала житло з ним по сусідству. Вичекавши слушний момент, хлопець пробрався до квартири через спільних дах будинку, виломив у ванній кімнаті отвір і пробрався до будинку, де була жінка з двома маленькими дітьми. Пригрозивши ножем, витребував від молодої матері 300 грн та мобільний телефон марки «Nokia». Після чого нахабно вийшов через двері на вулицю.

Реклама

Того ж дня, пізно ввечері чоловік скоїв ще одне кримінальне правопорушення. Напередодні, як пізніше розповів хлопець, у одному з приватних будинків смт.Кольчино, він придивився до металевих плит, за які можна було б отримати немалі гроші. Так, ввечері він проник до двору та викрав 17 металевих плит, вартістю 680 грн, які виніс та заховав на березі річки в селищі. Після цього, повернувся до дворогосподарства знову та прихопив велосипед марки «Монтенбайк» вартістю 1120 грн.

Мукачівським оперативникам швидко вдалось вирахувати зловмисника. Позаяк, чоловік залишив відбитки пальців рук під час вчинення розбою на молоду жінку з дітьми. В результаті, не відбувши попереднє покарання у повному обсязі, зараз мукачівцю доведеться відповідати за все вчинене, яке виходить за рамки законодавства.

Реклама

В судовому засіданні прокурор надав беззаперечні докази його винуватості, звернув увагу на тяжкість та підвищену суспільну небезпечність вчиненого злочину, а також те, що обвинувачений раніше судимий, а саме 13 березня цього року за ст.185 Кримінального кодексу України «Крадіжка» до 4 років 1 місяця позбавлення волі. Цього разу прокурор просив призначити реальну міру покарання підозрюваному у вигляді позбавлення волі.

Вироком Мукачівського міськрайонного суду молодого хлопця за вчинення двох кримінальних правопорушень засуджено до 7 років та 1 місяця позбавлення волі з конфіскацією майна.

Сергій Фотченко, прокурор прокуратури м.Мукачева

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно