Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 310 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 17 400+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 15 800+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 15 000+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1800+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Стрілянина на Закарпатті: що трапилось ввечері

Стрілянина на Закарпатті: що трапилось ввечері

21 грудня до поліції звернувся житель селища Ясіня Рахівського району, який повідомив, що коли він зі своїм братом повертався з лісу додому, невідома особа з рушниці стріляла по його автівці.

ВІДЕО ДНЯ

За викликом виїхала слідчо-оперативна група Рахівського районного відділу поліції, співробітники якої опитали потерпілих та свідків. Попередньо вдалося встановити, що повертаючись з лісу біля селища Ясіня водій автомобіля почув звуки схожі на постріли. Чоловік зупинився та вийшов, щоб оглянути транспортний засіб. 

Читайте також:
Поліція затримала чоловіка, який стріляв на Закарпатті
Реклама

У цей час назустріч йому раптово вийшов чоловік із рушницею та почав сварку. Причиною стало невдоволення стрілка тим, що водій проїжджав через земельну ділянку, яка, за його словами, належить йому.

Стрілянина на Закарпатті: що трапилось ввечері  – 01
Реклама

Далі зловмисник вдарив водія прикладом від рушниці та двічі вистрілив у землю. На заваді подальшому розвитку конфлікту стали випадкові очевидці, які підійшли до озброєного чоловіка та заспокоїли його.

Встановивши всі обставини поліцейські швидко розшукали та затримали фігуранта злочину. Він перебував у стані алкогольного сп’яніння. 

У відділі комунікації поліції Закарпатської області розповіли, що наразі 39-річний підозрюваний, який вже раніше притягався до кримінальної відповідальності, перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Попередньо відомо, що постріли він здійснював із мисливської рушниці.

Реклама
Стрілянина на Закарпатті: що трапилось ввечері  – 02

Слідчі кваліфікували дії його за ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України, тобто Хуліганство, вчинене із застосуванням зброї.  У справі триває досудове розслідування.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно