Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Чоловік у масці скоїв розбійний напад у селі

Чоловік у масці скоїв розбійний напад у селі

2 січня поліцейські Берегова отримали повідомлення про те, що в селі Яноші у будинок місцевого мешканця проник невідомий та пограбував господаря, нанісши йому при цьому численні тілесні ушкодження.

ВІДЕО ДНЯ

Співробітники поліції, які негайно виїхали за вказаною адресою, встановили, що напад на пенсіонера скоїв невідомий у масці. Потерпілий розповів, що застав зловмисника на власному подвір’ї.

Побачивши господаря, він накинувся на нього з дерев’яною палицею та наносячи удари, вимагав віддати цінні речі. Разом із пенсіонером зловмисник увійшов усередину будинку, забрав від чоловіка близько 6 тисяч гривень його заощаджень та мобільний телефон.

Реклама
Читайте також:
17-річний закарпатець скоїв грабіж посеред площі

У відділі комунікації поліції Закарпатської області зазначили, що пенсіонера з численними травмами було госпіталізовано до медзакладу.

Реклама

У той час співробітники кримінальної поліції негайно розпочали оперативно-розшукові заходи та в результаті швидко встановили особу нападника.

Ним виявився 54-річний односелець потерпілого, раніше судимий за майновий злочин. Під час обшуку в його будинку поліцейські виявили та вилучили мобільний телефон пенсіонера. 

Зловмисника затримали в порядку статті 208 КПК України. Дії затриманого слідчі кваліфікували  за ч. 4 ст. 187 Кримінального кодексу України. За скоєне йому загрожує від 8 до 15 років позбавлення волі. Слідство у справі триває.

Реклама
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно