Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 310 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 17 400+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 15 800+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 15 000+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1800+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Закарпатті судитимуть директорку філії одного з ВНЗ

На Закарпатті судитимуть директорку філії одного з ВНЗ

Слідчі Головного управління Національної поліції в Закарпатській області, у співпраці з оперативниками Управління стратегічних розслідувань, завершили досудове розслідування у справі щодо 39-річної керівниці філії одного з вищих навчальних закладів.

ВІДЕО ДНЯ

Жінка за 700 доларів неправомірної вигоди запропонувала абітурієнтці спрощений варіант поновлення на навчанні: фігурантка обіцяла не перешкоджати дівчині під час проходження нею іспитового випробування та у подальшому посприяти у зарахуванні її до юридичного факультету.

Читайте також:
Cудитимуть колишнього директора автошколи, якого викрили на хабарі
Реклама

У ході проведення оперативних заходів, поліцейські затримати зловмисницю безпосередньо під час отримання нею неправомірної вигоди.

На Закарпатті судитимуть директорку філії одного з ВНЗ – 01
Реклама

Її дії слідчі кваліфікували за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України, тобто Одержання службовою особою неправомірної вигоди для себе за вчинення в інтересах того, хто надає неправомірну вигоду, дій з використанням свого службового становища, поєднане з вимаганням неправомірної вигоди. 

Станом на сьогодні у справі вже зібрано достатньо доказів, сформовано обвинувальний акт, який разом з матеріалами кримінального провадження слідчі скерували для судового розгляду.

Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

Реклама
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно