Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Кримінал
  • У Мукачеві міліція затримала трьох школярів, які біля нічного клубу після останнього дзвоника хотіли покурити марихуани

У Мукачеві міліція затримала трьох школярів, які біля нічного клубу після останнього дзвоника хотіли покурити марихуани

У Мукачеві міліція затримала трьох школярів, які біля нічного клубу після останнього дзвоника хотіли покурити марихуани
Правоохоронці кримінальної міліції у справах дітей фактично «на гарячому» затримали трьох школярів, які після «останнього дзвоника» вирішили розважитись марихуаною у нічному клубі. Близько...

Правоохоронці кримінальної міліції у справах дітей фактично «на гарячому» затримали трьох школярів, які після «останнього дзвоника» вирішили розважитись марихуаною у нічному клубі.

ВІДЕО ДНЯ

Близько опівночі оперативники сектору кримінальної міліції у справах дітей біля одного з нічних розважальних закладів Мукачева помітили трьох юнаків. Коли правоохоронці підійшли до хлопців і запитали, для чого їм пластмасова пляшка, яку один з підлітків тримав у руках, хлопці розгубились.

Окрім того, розповідають працівники міліції, коли вони наблизились до юнаків, то помітили, один з них щось викинув з кишені. Дійсно, поряд з юнаками на землі у паперовому згортку міліціонери виявили зелену подрібнену речовину зеленого кольору, ймовірно марихуану.

Реклама

Певна річ, хлопці, які мають «відмінну» репутацію і показники у навчальному закладі заперечували свою причетність до марихуани. Наразі, розповідають оперативники, проводиться перевірка щодо походження наркотичного зілля.

Нагадаємо, за даними Міністерства охорони здоров`я - 25% підлітків в Україні мають досвід вживання заборонених наркотиків. 12% підлітків вживали марихуану хоча б один раз. 3% опитаних вживали екстазі та мали досвід вживання "курильних" сумішей.

Реклама

Шановні батьки, не будьте байдужими до своїх дітей. Приділяйте їм час. Вислуховуйте їхні проблеми і нехай вони діляться своїми мріями. Підтримуйте їхні прагнення. Розповідайте їм про небезпеку, що криється в марихуані, інших наркотиках та у їх вживанні. Ви можете цим врятувати життя своїй дитині. Діти, які дізналися від своїх батьків про ризик пов'язаний з прийомом наркотиків, на 36 відсотків менше схильні до того, щоб почати курити марихуану, в порівнянні з тими дітьми, яким нічого не розповідали про це.

Наталія Машіко, Мукачівський МВ УМВС

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно