Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Трьом наркоторговцям із Закарпаття загрожує від 6 до 10 років ув’язнення

Трьом наркоторговцям із Закарпаття загрожує від 6 до 10 років ув’язнення

Протягом цього тижня правоохоронцям вдалося оперативно припинити незаконну діяльність кількох наркоторговців на території Мукачівського та Тячівського районів. Наразі за клопотаннями, погодженими прокуратурою, цим особам обрали запобіжні заходи.

ВІДЕО ДНЯ

Про це повідомляє пресслужба Закарпатської обласної прокуратури.

Читайте також:
У Мукачеві затримали серійного крадія. Йому загрожує до 8 років ув’язнення
Реклама

Йдеться про три випадки, в кожному з яких підозрюваних взяли під варту із правом внести грошову заставу. Процесуальне керівництво здійснюють, відповідно, Мукачівська та Тячівська окружні прокуратури.

Так, Закарпатська обласна прокуратура вже інформувала про затримання на Мукачівщині жителя району. Його підозрюють у розповсюдженні канабісу та інкримінують вчинення злочину, передбаченого ч. 2 ст. 307 КК України. На початку тижня чоловіка затримали під час однієї із зустрічей із покупцем, а при огляді його помешкання виявили ймовірні наркотики в різних ємностях, прозорі пакетики для їх пакування, електронні ваги тощо.

Реклама

На початку цього тижня затримання підозрюваного у торгівлі наркотиками відбулося і на Тячівщині. Йдеться про 29-річного жителя с. Біла Церква. Правоохоронці задокументували кілька фактів збуту ним канабісу. Зустрічі з клієнтами він призначав неподалік свого помешкання. Вдома ж у чоловіка також знайшли пристрої для вживання наркотиків та наркотики рослинного походження.

Двом вищезгаданим особам слідчим суддею визначено запобіжний захід у вигляді тримання під вартою із правом внесення 214 720 грн кожному. Аналогічний запобіжний захід, однак із дещо меншим розміром застави – 161 тис. грн – обрали мукачівцю, якого також підозрюють у збуті особливо небезпечного наркотику. Протиправну діяльність він здійснював на території районного центру, де днями його і затримали. Він саме передав «клієнту» згортки фольги з канабісом та одержав за це грошові кошти.

За торгівлю наркотиками особам може загрожувати покарання у виді ув’язнення строком від 6 до 10 років із конфіскацією майна. Наразі у всіх трьох провадженнях продовжується досудове розслідування, яке здійснюють територіальні підрозділи ГУНП в Закарпатській області.

Реклама

Нагадаємо, що у центрі Ужгорода затримали чоловіка, який перебував у розшуку. 

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно