Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

В області перед судом постануть члени злочинної групи

В області перед судом постануть члени злочинної групи

У жовтні минулого року слідчі відділу розслідування особливо тяжких злочинів Головного управління Національної поліції в Закарпатській області, за оперативного супроводу співробітників Управління стратегічних розслідувань, припинили незаконну діяльність організованої злочинної групи, учасники якої налагодили схему з викрадення пального з нафтобази на Мукачівщині.

ВІДЕО ДНЯ

Тоді поліцейські затримали чотирьох працівників цієї ж нафтобази безпосередньо під час вчинення чергової крадіжки. Зловмисники, володіючи навичками поводження з нафтопродуктами, відкачували пальне до спеціальних каністр. 

В ході проведення подальших слідчих дій, правоохоронцям вдалося встановити причетність до даного злочину ще двох чоловіків – також працівників цієї нафтобази.

Реклама
Читайте також:
На Закарпатті суд взяв під варту організатора та учасників злочинної групи

За інформацією оперативників, за один раз вони зливали близько 2500 літрів пального та у подальшому збували третім особам. Прибуток від незаконної діяльності фігуранти ділили порівну між собою. 

Реклама

Дії членів цієї злочинної групи в поліції кваліфікували за  ч. 2 ст. 15, ч. 5 ст. 185, ч. 5 ст. 185  Кримінального кодексу України. Станом на сьогодні слідчі вже сформували обвинувальний акт та скерували його разом з матеріалами кримінального провадження для судового розгляду. Шістьом обвинуваченим загрожує до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно