Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Виконуючи ремонт у будинку, чоловік вчинив крадіжку золотих виробів

Виконуючи ремонт у будинку, чоловік вчинив крадіжку золотих виробів
Співробітники Мукачівського міськвідділу міліції встановили особу правопорушника, який викрав з будинку золоті вироби. Дії зловмисника кваліфіковано як крадіжка, йому загрожує покарання до трьох...

Співробітники Мукачівського міськвідділу міліції встановили особу правопорушника, який викрав з будинку золоті вироби. Дії зловмисника кваліфіковано як крадіжка, йому загрожує покарання до трьох років позбавлення волі.

ВІДЕО ДНЯ

До міліції звернулася жителька районного центру, яка повідомила, що з будинку, де вона проживає, викрадено її золоті прикраси. Жінка розповіла, що того дня вона пішла з дому по особистим справам, проте будинок залишила відчиненим, так як вдома залишилася її донька та майстри, які виконували ремонтні роботи. А коли вона повернулася, то виявила, що її золоті прикраси, які зберігалися у шкатулці на тумбочці, зникли.

Проведеними слідчо-оперативними заходами працівники міліції встановили, що до кримінального правопорушення може бути причетний 30-річний чоловік, який виконував у будинку господарів ремонтні роботи. Чоловік, доречі вже притягався до кримінальної відповідальності за аналогічні правопорушення, та відбував покарання у місцях позбавлення волі терміном три роки.

Реклама

Працівникам міліції зловмисник зізнався у скоєному та розповів, що постійного місця роботи не мав, інколи перебивався тимчасовими підробітками, проте на особисті потреби коштів не вистачало, тому і вирішив вчинити крадіжку. Будучи у будинку він без перешкод зайшов до кімнати, та викрав золоті вироби. Також встиг понишпорити в речах, бо хотів знайти ще щось, що має матеріальну цінність. Після чоловік пішов до ломбарду та здав золоті вироби, отримавши за них 1700 гривень.

Слідчим Мукачівського міськвідділу міліції проводиться досудове розслідування, по даному факту відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком до трьох років. Відносно чоловіка вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу.

Реклама

Євгенія Красилинець, Мукачівський МВ УМВС

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно