Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Кримінал
  • Конфісковане майно засудженого закарпатця реалізували, а гроші направлять в бюджет

Конфісковане майно засудженого закарпатця реалізували, а гроші направлять в бюджет

Конфісковане майно засудженого закарпатця реалізували, а гроші направлять в бюджет

За активної позиції Тячівської окружної прокуратури вдалося забезпечити реалізацію конфіскованої судом нерухомості загальною вартістю близько 540 тис. грн. Вказане стало можливим завдяки послідовній роботі окружної прокуратури на напрямі нагляду за додержанням законів при виконанні судових рішень у кримінальних справах.

ВІДЕО ДНЯ

Про це інформує пресслужба Закарпатської обласної прокуратури.

Читайте також:
Максим Савчук: "Ми знаходили майно російських олігархів у Європі, доводили їх причетність до агресії, але щодо них не вводили санкції"
Реклама

Так, починаючи з липня 2021 року у провадженні Рахівського відділу Державної виконавчої служби перебувало виконавче провадження щодо місцевого жителя, засудженого судом до 15 років позбавлення волі із конфіскацією всього майна за вчинення розбійного нападу (ч. 4 ст. 187 КК України). Було встановлено, що майном, яке підлягає конфіскації, була квартира чоловіка в м. Рахів.

Щоправда тривалий час орган не вживав належних заходів задля виконання рішення суду. Зокрема, йдеться про проведення опису майна. За результатами проведеної у травні минулого року перевірки Тячівська окружна прокуратура в порядку ст. 26 Закону України "Про прокуратуру" внесла вказівку з вимогами вжити заходів щодо усунення виявлених порушень та недопущення їх в майбутньому, яку було розглянуто та задоволено.

Реклама

Після цього державним виконавцем було активізовано діяльність та здійснено всі необхідні заходи для виконання покарання у виді конфіскації майна. Таким чином вже в поточному році за результатами проведення електронних торгів нерухоме майно засудженого було реалізовано, а виручені кошти в розмірі понад пів мільйона гривень будуть перераховані до державного бюджету, що особливо важливо в умовах воєнного стану.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно