Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У Сваляві припинили злочинну діяльність місцевого наркоторговця

У Сваляві припинили злочинну діяльність місцевого наркоторговця

9 березня правоохоронці викрили на протиправній діяльності 35-річного жителя Сваляви. Фігурант займався збутом особливо небезпечного наркотику – метамфетаміну – на території міста та району.

ВІДЕО ДНЯ

У ході оперативних заходів поліцейські встановили час та місце чергової реалізації фігурантом наркотичних речовин. Зловмисника затримали поблизу місцевої лікарні "на гарячому" саме в той момент, коли він отримав гроші за проданий "товар".

Читайте також:
Під час обшуку в закарпатця виявили зброю, наркотики та дві гранати
Реклама

Речові докази, а саме три згортки щ метамфетаміном, вилучено та відправлено на експертизу. У порядку статті 208 КПК України наркоторговця помістили до ізолятора тимчасового тримання.

Його дії слідчі кваліфікували за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України, тобто збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів. Відповідно до санкції вказаної статті йому загрожує до 10 років позбавлення волі.

Реклама

"Крім того, на місці затримання поліцейські викрили на зберіганні наркотиків і жителя села Сасівка. 34-річний чоловік на своєму авто Volkswagen passat саме доставив затриманого на місце зустрічі зі своїм клієнтом", – розповіли у відділі комунікації поліції Закарпатської області.

У Сваляві припинили злочинну діяльність місцевого наркоторговця – 01

У його автомобілі поліцейські виявили сховки із амфетаміном та канабісом. А результати медосвідчення підтвердили, що чоловік за кермом перебував у стані наркотичного сп’яніння. 

Реклама

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.309 Кримінального кодексу України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) та притягнули його до відповідальності за ст. 130 КУпАП за керування транспортним засобом у стані наркотичного сп’яніння. В обох справах триває досудове розслідування.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно