Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Міліція затримала юнака, який підрізав 19-річну мукачівку

Міліція затримала юнака, який підрізав 19-річну мукачівку
Конфлікт між співмешканцями виник через те, що жінка більше випила горілки, ніж чоловік. Тому 25-річний раніше судимий мукачівець вирішив ножем провчити цивільну дружину, після чого жінка опинилась в...

Конфлікт між співмешканцями виник через те, що жінка більше випила горілки, ніж чоловік. Тому 25-річний раніше судимий мукачівець вирішив ножем провчити цивільну дружину, після чого жінка опинилась в реанімації, а він – за гратами.

ВІДЕО ДНЯ

До чергової частини Мукачівського міськвідділу міліції надійшло повідомлення з лікарні, що до них каретою швидкої медичної допомоги доставлено 19-літню мукачівку з проникаючим пораненням грудної клітки зліва. Жінка перебувала у стані сильного алкогольного сп`яніння, тож будучи при свідомості, вона не змогла пояснити, хто їй спричинив тілесне ушкодження.

Як з`ясували правоохоронці Мукачівського міськвідділу міліції, молода жінка – мати двох малолітніх дітей. На околиці міста вона проживає у дерев`яному, фактично непридатному для життя будинку свого співмешканця. Того вечора, вони разом розпивали спиртне, після чого у молодих людей виник конфлікт. Однак, через деякий час, молоді люди утихомирились і лягли спати. Посеред ночі, жінка згадала, що недопила свою чарку. Саме під час випивання чергової чарчини, її застав чоловік. Останнього – це надзвичайно обурило, тоді він схопив ніж і вдарив співмешканку в груди.

Реклама

Згодом мукачівець зрозумів, що накоїв і викликав швидку. Однак цивільне подружжя наперед домовилось, що не будуть розголошувати хто і за яких обставин спричинив жінці тілесні ушкодження. Позаяк чоловік неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності, а на момент вчинення чергового протиправного вчинку перебував на умовно-достроковому терміні відбування покарання, то добре знав, що на нього чекає.

Як тільки оперативники карного розшуку з`ясували обставини події, то 25-літньому чоловікові діватись було нікуди і він у всьому зізнався. Наразі відомості про дану подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками част.1 ст.121 Кримінального кодексу України «Умисне тяжке тілесне ушкодження». Двоє дітей: одній з яких 2 місяці, іншому 2 роки, допоки мати в лікарні, а батько за гратами, перебувають під опікою родичів. За даним фактом триває досудове розслідування.

Реклама

Наталія Машіко, Мукачівський МВ УМВС

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно