Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Поліція розповіла, що накоїв закарпатець, сидячи в тюрмі

Поліція розповіла, що накоїв закарпатець, сидячи в тюрмі
ВІДЕО ДНЯ

Співробітники кримінальної поліції Мукачівського районного управління провели ряд негласних заходів, в результаті яких попередили розповсюдження засудженим 40-річним зловмисником бойових гранат у регіоні.

Оперативники та слідчі встановили, що мукачівець, який раніше був затриманий поліцією за скоєння ряду крадіжок на території міста, і наразі відбуває за це покарання, причетний до злочинів, пов’язаних з незаконним обігом зброї.

Реклама

Фігурант, перебуваючи в місцях позбавлення волі, за допомогою мобільного телефону контактував із товаришами на волі, й таким чином шукав клієнта, якому б міг продати дві бойові гранати. Останні він заздалегідь сховав на території райцентру і надав би покупцеві точні координати після того, як оплата буде переведена на його банківську картку.

Читайте також:
За збут нелегальної зброї перед судом постане раніше судимий ужгородець
Реклама

Співробітники поліції швидко встановили особу клієнта й місце сховку, звідки вилучили дві гранати та запали до них. Також у справі зафіксовано переведення грошових коштів підозрюваному.

Оперативники наразі продовжують заходи для встановлення походження боєприпасів. Окрім цього, за силової підтримки бійців КОРДу, поліцейські провели обшук в камері зловмисника. Серед вилученого – телефон, де містяться записи про попередні домовленості з покупцем.

До цього чоловік відбував покарання у вигляді 5 років позбавлення волі, тепер, відповідно до ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України, тобто Незаконне поводження з бойовими припасами, йому загрожує до семи років тюрми.

Реклама
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно