Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Кримінал
  • Повідомлено підозру зловмисникам, які нанесли тілесні ушкодження прикордоннику

Повідомлено підозру зловмисникам, які нанесли тілесні ушкодження прикордоннику

Повідомлено підозру зловмисникам, які нанесли тілесні ушкодження прикордоннику

На Закарпатті правоохоронці затримали чергових зловмисників, які переправляли через державний кордон України чоловіків призовного віку. Фігурантами справи є два рідні брати, віком 19 та 22 роки, з села Новоселиця Берегівського району.

ВІДЕО ДНЯ

З 4 на 5 квітня вночі підозрювані переправляли до Румунії в обхід пункту пропуску чотирьох жителів Львівщини. Уже на пів шляху переправників разом з клієнтами помітив військовослужбовець ДПСУ, який наказав порушникам зупинитися. У відповідь зловмисники почали чинити йому опір та заподіяли тілесні ушкодження, після чого спробували втекти, однак були затримані іншим прикордонним нарядом, – інформує відділ комунікації поліції в Закарпатській області.

Читайте також:
Ухилянти в "швидкій": на Закарпатті вигадали новий спосіб переправлення чоловіків за кордон
Реклама

Зловмисників передали поліцейським, які за даним фактом відкрили два кримінальні провадження: ч. 2 ст. 332 та ч. 2 ст. 345 Кримінального кодексу України, тобто Сприяння незаконному переправленню осіб через державний кордон України та Умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу легких тілесних ушкоджень, у зв’язку з виконанням цим працівником службових обов’язків.

За процесуального керівництва Берегівської окружної прокуратури, слідчі повідомили затриманим про підозру та за рішенням суду їм обрано запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою без можливості внесення застави.

Реклама

За скоєне обидвом загрожує позбавлення волі на строк від п’яти до семи років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років. Найближчим часом матеріали провадження будуть скеровані для судового розгляду.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно