Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Кримінал
  • Судитимуть трьох закарпатців, які за 12 тисяч доларів хотіли переправити чоловіків до Угорщини

Судитимуть трьох закарпатців, які за 12 тисяч доларів хотіли переправити чоловіків до Угорщини

Судитимуть трьох закарпатців, які за 12 тисяч доларів хотіли переправити чоловіків до Угорщини

Ужгородська окружна прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт щодо трьох закарпатців за фактом незаконного переправлення військовозобов’язаних чоловіків через державний кордон (ч.ч. 2, 3 ст. 332 КК України).

ВІДЕО ДНЯ

За інформацією слідства, 33-річний мешканець Мукачівського  району розробив механізм незаконного перетину кордону, пропонуючи військовозобов’язаним чоловікам за грошові кошти безперешкодно покинути територію України, – інформує пресслужба Закарпатської обласної прокуратури.

Читайте також:
Ухилянти в "швидкій": на Закарпатті вигадали новий спосіб переправлення чоловіків за кордон
Реклама

Обвинувачені підшукали трьох "клієнтів" і доставили їх у готель на Берегівщині для подальшого переправлення в Угорщину поза межами пунктів пропуску. Для цього один з обвинувачених – хустянин – надав їм усю необхідну інформацію та посадив до автомобіля "провідника". Останній – мешканець Берегівщини – відвіз пасажирів на околиці с. Гетен, звідки чоловіки мали розпочати маршрут.

Організатор переправлення повинен був отримати 12 тисяч доларів США від одного з військовозобов’язаних вже на території Угорщини, оскільки мав законні підстави для виїзду за межі України.

Реклама

Протиправну діяльність закарпатців правоохоронці викрили на початку січня цього року. Фігурантів затримали на території Берегівського району, згодом їм обрали запобіжні заходи – тримання під вартою з можливістю внесення застави.

Досудове розслідування здійснювали слідчі відділу поліції №1 Ужгородського районного управління поліції за оперативного супроводу Управління стратегічних розслідувань в Закарпатській області ДСР НПУ та 4 відділу 6 управління Департаменту військової контррозвідки СБУ.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно