Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Закарпатська поліція оприлюднила відео затримання групи зловмисників

Закарпатська поліція оприлюднила відео затримання групи зловмисників

Співробітники відділу міграційної поліції ГУНП в Закарпатській області та слідчі відділу розслідування особливо тяжких злочинів слідчого управління провели спільні оперативні заходи з працівниками прикордонної служби та в результаті припинили злочинну діяльність групи фігурантів, які організували в регіоні канал незаконного переправлення через держкордон України військовозобов’язаних чоловіків.

ВІДЕО ДНЯ

42-річний чоловік та його 38-річна спільниця за 5500 євро з однієї особи забезпечували клієнтам безперешкодний перетин лінії кордону за допомогою пасажирського потягу міжнародного сполучення з відправкою із міста Чоп.

За домовленою схемою втікачам купували квитки, однак під час оформлення їхні дані не вносилися до офіційних баз даних. Оплату зловмисникам чоловіки передавали безпосередньо під час посадки на залізничному вокзалі. 

Реклама
Читайте також:
На Закарпатті затримали переправника військовозобов’язаних чоловіків та його "клієнтів"

Правоохоронці затримали підозрюваних неподалік вокзалу під час транспортування на своєму автомобілі Mercedes чергового військовозобов’язаного. На місці події слідчі вилучили грошові кошти, отримані як плату за незаконні послуги. Також вилучено і сам транспортний засіб. 

Реклама
Закарпатська поліція оприлюднила відео затримання групи зловмисників – 01

Обох причетних до злочину, відповідно до статті 208 КПК України, поліцейські помістили до ізолятора тимчасового тримання. Перевіряється причетність до даного злочину й окремих посадових осіб. 

За даним фактом, за процесуального керівництва Закарпатської спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Західного регіону, у поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 332 Кримінального кодексу України, тобто Незаконне переправлення осіб через державний кордон України, вчинене організованою групою або з корисливих мотивів. 

Реклама
Закарпатська поліція оприлюднила відео затримання групи зловмисників – 02

У відділі комунікації поліції Закарпатської області зазначили, що затриманим повідомлено про підозру та за скоєне загрожує позбавлення волі на строк до 9 років. Розслідування у справі триває. 

Нагадаємо, воєнний стан і мобілізацію знову продовжили. Відомо, до якого числа.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно