Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Протягнув патрульного кілька метрів на капоті: що трапилось в Ужгороді

Протягнув патрульного кілька метрів на капоті: що трапилось в Ужгороді
ВІДЕО ДНЯ

Сьогодні, близько 2-ї години, на службовий планшет патрульних надійшов виклик від небайдужого громадянина, який повідомив, що на вулиці Другетів, в Ужгороді, поблизу магазину, водій авто Volkswagen сидить за кермом у стані алкогольного сп‘яніння.

Поліцейські вирушили за вказаною адресою і одразу помітили зазначену автівку, водій якої, рухаючись вулицею, порушив ПДР.

Реклама

Охоронці поряду увімкнули маячки та зупинили авто і щойно інспектор підійшов до керманича — 33-річний ужгородець почав їхати, здійснивши наїзд на патрульного та протягнувши його кілька метрів на капоті.

Читайте також:
Патрульні розповіли про погоню в обласному центрі
Реклама

 

"На щастя, швидкість була невеликою, тож інспектор не простраждав. Згодом він зупинив автомобіль", – зазначили патрульні.

Зупинившись, чоловік почав чинити активний опір, тому поліцейські змушені були затримати чоловіка та закувати в кайданки.

Реклама

"Під час спілкування з керманичем, патрульні виявили ознаки алкогольного сп‘яніння і запропонували пройти огляд, проте водій відмовився", – повідомили в УПП Закарпатської області.

На порушника склали адмінматеріали за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп‘яніння), ч. 2 ст. 122 (Невиконання водієм вимог про зупинку) КУпАП.

Крім того, охоронці порядку викликали слідчо-оперативну групу через наїзд на патрульного поліцейського для з‘ясування всіх обставин події, адже в діях чоловіка вбачаються ознаки кримінального правопорушення.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно