Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Вгамовуючи п’яного мукачівця, міліціонер виявив у чоловіка метамфетамін

Вгамовуючи п’яного мукачівця, міліціонер виявив у чоловіка метамфетамін
Дільничний інспектор утихомирюючи п`яного мукачівця, виявив у нього метамфетамін (ФОТО) Побоюючись свого п`яного співмешканця, мукачівка викликала правоохоронців до магазину, в якому вона працює....

Дільничний інспектор утихомирюючи п`яного мукачівця, виявив у нього метамфетамін (ФОТО)

ВІДЕО ДНЯ

Побоюючись свого п`яного співмешканця, мукачівка викликала правоохоронців до магазину, в якому вона працює. Окрім обурливої поведінки, очевидно п`яного мукачівця, дільничний інспектор виявив у 26-річного чолов'яги згорток з психотропною речовиною, ймовірно, це був метамфетамін.

Ввечері, близько 17.00год, до чергової частини Мукачівського міськвідділу міліції надійшло повідомлення від продавця магазину, яка повідомила, що її співмешканець прямує до неї на роботу, аби влаштувати сварку. Знаючи норовливий характер чоловіка, жінка наперед викликала дільничного Антона Фірцака.

Реклама

Молодого мукачівця, який вже неодноразово потрапляв у поле зору правоохоронців, добре знав дільничний, адже чоловік вже притягувався до відповідальності за збут наркотичних речовин. На цей раз, запросивши чоловіка до медустанови, для проходження медичного освідчення щодо ступеню алкогольного чи іншого сп`яніння, дільничний Антон Фірцак вилучив від нього згорток з поліетилену, в якому була біла порошкоподібна речовина, схожа на метамфетамін. Мукачівець спочатку відмовлявся розповідати про походження речовини і для чого він тримав її у шкарпетках, однак згодом зізнався, що сам вживає і тримав для себе.

Наразі відомості про незаконне зберігання наркотичних речовин внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками част.1 ст.309 Кримінального кодексу України. Вилучений білий порошок, вагою близько 1,5 грамів, направлено на експертизу до науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС України в Закарпатській області. Триває досудове розслідування.

Реклама

Наталія Машіко, Мукачівський МВ УМВС

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно