Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

В поліції розповіли, що накоїв у Львові 19-річний закарпатець

В поліції розповіли, що накоїв у Львові 19-річний закарпатець

21 травня на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення від підприємця про те, що з його кіоску, розташованого на вулиці Куліша у Львові, було викрадено грошові кошти (виручка від торгівлі) та планшет. Зловмисник проник у кіоск, пошкодивши навісні жалюзі.

ВІДЕО ДНЯ

Правоохоронці провели комплекс оперативно-розшукових заходів, під час яких за допомогою камер відеоспостереження, встановлених у рамках програми «Безпечна Львівщина», виявили місце перебування зловмисника та затримали його в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України на Головному залізничному вокзалі у Львові. Він мав намір сісти у потяг та втекти.

Особу затриманого встановлено – ним виявився 19-річний житель Закарпатської області, який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності. Речові докази у нього вилучені.

Реклама
Читайте також:
Затримано ужгородця, якого підозрюють у крадіжці

Слідчі територіального підрозділу поліції, за процесуального керівництва Галицької окружної прокуратури, повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.4 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – до восьми років позбавлення волі.

Реклама
В поліції розповіли, що накоїв у Львові 19-річний закарпатець – 01

Також встановлено, що підозрюваний причетний ще до кількох крадіжок, вчинених на території Львівської та Закарпатської областей. Досудове розслідування триває.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно