Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

27-річна мукачівка вкрала від ветерана війни останні гроші

27-річна мукачівка вкрала від ветерана війни останні гроші
27-річна мукачівка приходила до свого знайомого, 87-річного пенсіонера, який живе один, з єдиною благородною метою – допомогти по господарству. Та одного дня молодиця не втрималась і обікрала...

27-річна мукачівка приходила до свого знайомого, 87-річного пенсіонера, який живе один, з єдиною благородною метою – допомогти по господарству. Та одного дня молодиця не втрималась і обікрала старенького ветерана Великої Вітчизняної війни.

ВІДЕО ДНЯ

Посеред дня, близько 13.00 год, до чергової частини Мукачівського міськвідділу міліції надійшло повідомлення про крадіжку грошей від ветерана війни, 87-літнього мукачівця. Чоловік розповів правоохоронцям, що сума грошей – незначна, всього 200 гривень, а втім для нього це були останні гроші, за які він мав прожити до наступної пенсії.

Мукачівець повідомив працівників міліції, що гаманець, з якого зникли гроші, був у прихожій його квартири. За весь час до його помешкання навідувалась тільки одна молода жінка, яка час від часу допомагає йому по господарству.

Реклама

Працівники сектору кримінальної міліції у справах дітей вийшли на 27-річну мукачівку, яка неодноразово притягувалась до відповідальності. Кілька років тому саме цю жінку було позбавлено батьківських прав щодо своїх трьох малолітніх дітей. Зараз молодиця так само веде аморальний спосіб життя і співмешкає з чоловіком у с.Знацево Мукачівського району. До старенького, як з`ясували правоохоронці, вона дійсно приходила, допомагала, проте не задарма. Порядний ветеран завжди розраховувався з жінкою як міг.

На цей раз мукачівка не втрималась і витягнула з гаманця чоловіка останні 200 гривень, зо що доведеться відповідати за Законом.

Реклама

Слідчий Мукачівського міськвідділу відкрив кримінальне провадження стосовно «липкої на руки» жінки за ознаками част.1 ст.185 Кримінального кодексу України «Крадіжка» (таємне викрадення чужого) – карається штрафом до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або позбавленням волі на строк до трьох років). Триває досудове розслідування.

Наталія Машіко, Мукачівський МВ УМВС

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно