Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Стали відомими деталі пограбування помешкання мукачівського підприємця

Стали відомими деталі пограбування помешкання мукачівського підприємця
Як уже повідомлялось, невідома особа з квартири, яка знаходиться на 5 поверсі багатоповерхівки викрала гроші в сумі 10 тис.$, альбом з колекцією старовинних монет, мисливську рушницю (карабін),...

Як уже повідомлялось, невідома особа з квартири, яка знаходиться на 5 поверсі багатоповерхівки викрала гроші в сумі 10 тис.$, альбом з колекцією старовинних монет, мисливську рушницю (карабін), золотий годинник та жіночу сумку із золотими прикрасами. На місце події одразу виїхала слідчо-оперативна група та очільник Мукачівського міськвідділу Віталій Шимоняк.

ВІДЕО ДНЯ

Посеред дня, близько 15.00 год, до чергової частини Мукачівського міськвідділу надійшла інформація від 59-річного власника помешкання про крадіжку з квартири. Чоловік повідомив, що невідомі, шляхом взлому вхідних дверей, проникли до квартири, яка знаходиться на 5 поверсі 5-ти поверхового будинку і виломили замки на дерев’яному сейфі у вітальній кімнаті.

На місці події правоохоронці зафіксували, що зловмисники проникли до помешкання в період відсутності господарів, з 09.00год по 13.00 год. Окрім вхідних дверей, невідомі пошкодили два врізні замки на сейфі. Після того як витягнули зброю та інші цінності на суму близько 250 тис. гривень - зникли.

Реклама

Зі слів начальника міськвідділу полковника міліції Віталія Шимоняка, відомості про дану подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками част.4 ст.185 Кримінального кодексу України (Крадіжка вчинена у великих розмірах).

- На місці пригоди працювали фахівці-експерти із науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС України в Закарпатській області. Зі складу найдосвідченіших працівників Управління та Мукачівського міського відділу міліції створено посилену слідчо-оперативну групу, яка займатиметься розслідуванням кримінального правопорушення. - підсумував начальник міського відділу міліції Віталій Шимоняк.

Реклама

Наталія Машіко, Мукачівський МВ УМВС

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно