Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Кримінал
  • Прихід весни ознаменувався у Мукачеві збільшенням кількості крадіжок велосипедів

Прихід весни ознаменувався у Мукачеві збільшенням кількості крадіжок велосипедів

Прихід весни ознаменувався у Мукачеві збільшенням кількості крадіжок велосипедів
З настанням тепла до мукачівських правоохоронців дедалі частіше почали звертатися громадяни, повідомляючи про крадіжки своїх двоколісних транспортних засобів. Господарі, наприклад, залишали свої...

З настанням тепла до мукачівських правоохоронців дедалі частіше почали звертатися громадяни, повідомляючи про крадіжки своїх двоколісних транспортних засобів. Господарі, наприклад, залишали свої велосипеди без нагляду біля магазину чи під’їзду, у власних домівках, а повернувшись, вже їх не знаходили.

ВІДЕО ДНЯ

Так, протягом березня - квітня до чергової частини Мукачівського міськвідділу міліції було надійшло більше 20 заяв та повідомлень про крадіжки велосипедів. На сьогодні мукачівськими міліціонерами розкрито майже половину фактів крадіжок велосипедів. В кожному випадку сума збитку завдана потерпілим становила від 800 до 2000 тисяч гривень.

По всіх фактах слідчими відкриті кримінальні провадження за статтею 185 Кримінального кодексу України (крадіжка), деякі з них вже направлено до суду за фактами крадіжок. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або громадськими роботами, або виправними роботами на строк до двох років, або арештом, або позбавленням волі на строк до трьох років.

Реклама

До уваги власників велосипедів, мопедів скутерів та інших транспортних засобів!

Міліція вкотре закликає вас не залишати свій транспортний засіб без нагляду на тривалий час, зберігайте його в гаражі, обладнаному засобами охоронної сигналізації або на охоронюваних автостоянках. Будьте пильні та обережні! Не залишайте жодного шансу злочинцю зробити свою брудну справу.

Реклама

Євгенія Красилинець, Мукачівський МВ УМВС

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно