Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Кримінал
  • Прокуратура встановлює осіб, причетних до організації букмекерських контор у Мукачеві

Прокуратура встановлює осіб, причетних до організації букмекерських контор у Мукачеві

Прокуратура встановлює осіб, причетних до організації букмекерських контор у Мукачеві
Торік було розпочато кримінальне провадження за фактом зайняття гральним бізнесом (ч.1 ст. 203-2 КК України) і в його рамках правоохоронцями, за належного процесуального керівництва прокуратури...

Торік було розпочато кримінальне провадження за фактом зайняття гральним бізнесом (ч.1 ст. 203-2 КК України) і в його рамках правоохоронцями, за належного процесуального керівництва прокуратури області, було проведено ряд оперативно-розшукових заходів та негласних слідчих дій задля встановлення осіб, причетних до організації букмекерських контор в м.Мукачево.

ВІДЕО ДНЯ

У результаті викрито незаконну діяльність ряду букмекерських контор, де приймалися ставки на проведення різноманітних матчів, окрім цього там же відвідувачі грали в азартні ігри.

Із приміщень цих гральних закладів, подекуди замаскованих під спорт бари, правоохоронцями, за рішеннями суду, проведено обшуки та вилучено близько сотні комп`ютерних системних блоків, півсотні моніторів до комп`ютерів і майже стільки ж плазмових телевізорів, а також уся документація.

Реклама

На даний час вирішується питання щодо судової експертизи комп`ютерної техніки та накладання арешту на вилучені об`єкти. Досудове розслідування у даній справі триває і буде встановлено коло усіх осіб причетних до цієї незаконної діяльності.

За вчинення вказаного кримінального правопорушення передбачено покарання у вигляді штрафу від десяти тисяч до п'ятдесяти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією грального обладнання.

Реклама

Прес-служба прокуратури Закарпатської області

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно