Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Судимий мукачівець напідпитку чіплявся до містян з марихуаною в кишені

Судимий мукачівець напідпитку чіплявся до містян з марихуаною в кишені
Правоохоронець не тільки припинив адміністративне правопорушення, а й виявив факт незаконного зберігання наркотичних засобів. Раніше судимому мукачівцю доведеться відповісти за законом. Близько...

Правоохоронець не тільки припинив адміністративне правопорушення, а й виявив факт незаконного зберігання наркотичних засобів. Раніше судимому мукачівцю доведеться відповісти за законом.

ВІДЕО ДНЯ

Близько обіду в парку на площі Федорова в Мукачеві дільничний інспектор міліції Маріус Секриян помітив чоловіка, який в громадському місці будучи напідпитку чиплявся до перехожих. Враховуючи те, що така поведінка адміністративно карається, співробітник міліції поспішив припинити правопорушення.

Чоловіка було запрошено до міськвідділку міліції. У ході складання протоколу за ч.2 статтею 178 Кодексу України про адміністративні правопорушення (розпивання пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв у заборонених законом місцях або поява у громадських місцях у п'яному вигляді) чоловік помітно нервував та вже через кілька хвилин поведінка його стала зрозуміла. Адже під час особистого огляду речей мукачівця, правоохоронець виявив у кишені куртки згорток з речовиною рослинного походження з характерним запахом марихуани, загальною вагою близько 10 грам.

Реклама

Як з'ясувалося, цей 40-річний порушник і раніше потрапляв в поле зору правоохоронців. Чоловік пояснив, що це – тільки для власного вжитку аби іноді покурити, також додав, що дану “травку” він знайшов... Згодом працівники міліції встановили, що мукачівець раніше вже мав судимість за наркотики.

“Нині вилучена речовина направлена на дослідження до обласного експертно-криміналістичного центру. Даний факт внесений до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за ч.1 статті 309 КК України (незаконне зберігання наркотичних засобів без мети збуту). Триває досудове розслідування”- коментує дану подію заступник начальника міськвідділу міліції Володимир Кеменяш.

Реклама

Євгенія Красилинець, Мукачівський МВ УМВС

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно