Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Кримінал
  • Правоохоронці перекрили на території Берегівського та Мукачівського районів канал постачання наркотиків

Правоохоронці перекрили на території Берегівського та Мукачівського районів канал постачання наркотиків

Правоохоронці перекрили на території Берегівського та Мукачівського районів канал постачання наркотиків
Днями працівниками відділу боротьби з незаконним обігом наркотиків спільно із мукачівськими колегами та прикордонниками під час реалізації оперативних матеріалів було здійснено документування...

Днями працівниками відділу боротьби з незаконним обігом наркотиків спільно із мукачівськими колегами та прикордонниками під час реалізації оперативних матеріалів було здійснено документування незаконних оборудок, шляхом проведення оперативних закупок амфетаміну. Двох громадян, які за визначеною схемою реалізовували наркотичні засоби на території Берегівського та Мукачівського районів, затримали правоохоронці.

ВІДЕО ДНЯ

22-літній мешканець Берегівського району вже давно потрапив у поле зору працівників міліції. Раніше чоловік працював прикордонником, наразі охоронцем на державному підприємстві. Проте, ймовірно, чоловіка не влаштовували умови і оплата праці, тож він вирішив підзаробити у незаконний спосіб.

Ввечері, близько 16.00 год правоохоронці затримали мешканця Берегівщини саме в той момент, коли він намагався збути порошкоподібну речовину білого кольору з виду схожу на амфетамін. Близько 1,5 гр. наркотичної речовини у пластиковому шприці із запаяним кінцем чоловік продав за 350 грн. В результаті був затриманий та поміщений до ізолятора тимчасового тримання Свалявського райвідділу міліції.

Реклама

Того ж вечора правоохоронцями було затримано ще одного фігуранта – 23-річного мукачівця. Останній на одній із автозаправок Мукачева намагався приховати одноразовий шприц із амфетаміном та гроші в сумі 200 грн. І наркотичну речовину і гривні колишній прикордонник викинув з метою приховати сліди протиправного вчинку. Проте він так само був викритий працівниками міліції.

За збут наркотичних засобів проти обох молодиків відкрито кримінальне провадження за ознаками част.2 ст.307 Кримінального кодексу України, - розповів начальник відділу боротьби з незаконним обігом наркотиків УМВС України в Закарпатській області Валерій Шнуренко. За скоєне їм загрожує від п`яти до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна. Всі вилучені предмети та білий порошок з виду схожий на «амфетамін» направлений на експертизу до науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС України в Закарпатській області. Триває досудове слідство.

Реклама

Наталія Машіко, Мукачівський МВ УМВС

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно