Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Міліція затримала 50-річного жителя Мукачівщини, який крав велосипеди

Міліція затримала 50-річного жителя Мукачівщини, який крав велосипеди
До дільничного інспектора Мукачівського міського відділу міліції звернулась 22-річна мешканка районного центру, жінка повідомила, що вночі її обікрали. Невідомий викрав велосипед, який знаходився в...

До дільничного інспектора Мукачівського міського відділу міліції звернулась 22-річна мешканка районного центру, жінка повідомила, що вночі її обікрали. Невідомий викрав велосипед, який знаходився в подвір”ї. Потерпіла оцінила втрату у 800 гривень. Того ж дня з подібною заявою до міліціонера звернулися, ще двоє жителів того ж села.

ВІДЕО ДНЯ

В ході оперативно-профілактичної операції “Візит” дільничний інспектор міліції з”ясував хто причетний до крадіжок. Ним виявився житель села Нове Давидко. Чоловік вкрав сім велосипедів, три з них не встиг продати – на заваді стали правоохоронці.- розповідає Володимир Магоч.- Як показує практика, у весняно-літній період попит крадіїв зростає на двоколісні транспортні засоби - велосипеди. Адже для того, щоб викрасти двоколісних багато часу і зусиль не потрібно: вкрав, сів і поїхав.

У скоєному чоловік зізнався та пояснив, що на злочини йшов заради грошей. За словами чоловіка до крадіжки він готувався зазделегіть, після крадене зберігав у своїх родичів з сусідніх сіл, далі планував, як продати крадені велосипеди. Проте реалізувати задумане крадій до кінця не встиг. Наразі три двоколісні транспортні засоби правоохоронці вилучили та повернули власникам.

Реклама

Відносно чоловіка працівники міліції відкрили кримінальне провадження за ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України.

Євгенія Красилинець, Мукачівський МВ УМВС

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно