Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Кримінал
  • Крадія, який грабував, щоб вижити, затримали мукачівські правоохоронці (ФОТО)

Крадія, який грабував, щоб вижити, затримали мукачівські правоохоронці (ФОТО)

Крадія, який грабував, щоб вижити, затримали мукачівські правоохоронці (ФОТО)
22-річного мукачівця, який відсидівши 6 років у місцях позбавлення волі, знову притягнуто до відповідальності за серію крадіжок. На цей раз хлопець проник до двох квартир, газетного кіоску та викрав...

22-річного мукачівця, який відсидівши 6 років у місцях позбавлення волі, знову притягнуто до відповідальності за серію крадіжок. На цей раз хлопець проник до двох квартир, газетного кіоску та викрав два мобільні телефони з місцевої забігайлівки.

ВІДЕО ДНЯ

Крав, щоб не померти з голоду, - розповідає хлопець. - Я хотів їсти, мій тато помер, а мама — зловживала спиртним, мені ж треба було якось жити, — згадує 22-річний раніше судимий мукачівець. У 2007 році неповнолітнього зловмисника за вчинення розбою, грабежу та серії крадіжок було засуджено до 6 років тюрми. Лише рік тому юнак вийшов на волю…і знову взявся за старе.

Так, за півтори місяці цього року мукачівцю вдалось викрасти ноутбук із квартири на першому поверсі багатоповерхівки, обікрасти газетний кіоск на суму близько 3 тис. грн. та викрасти два мобільні телефони: один з приватного помешкання, інший - із місцевого кафе. Як згодом зізнався підозрюваний, крав те, що легко можна продати або здати до ломбарду, адже потрібно було на щось жити. Так само, раніше судимий молодик повідомив, що потрібні були гроші і на лікування матері, адже за роки його ув`язнення мати не те, що «взялась за голову», а й продовжила зловживати спиртним і вести аморальний спосіб життя. Тож наразі перебуває на лікуванні у тубдиспансері.

Реклама

Наразі проти молодика відкрито кримінальне провадження за чотирма фактами крадіжок з проникненням, а це част.3 ст.185 Кримінального кодексу України.

Як розповідають правоохоронці відділу кримінальної міліції у справах дітей, найпоширеніше правопорушення серед підлітків і дітей - крадіжка. За нього засудили половину малолітніх злочинців. Проблема злочинності неповнолітніх – це не лише проблема міліції, а, передусім, суспільства й держави. Із тих даних, які ми маємо на кожну засуджену особу, можна зробити висновок, що їх переважна більшість живе й набуває життєвий досвід в умовах злиденності, відсутності елементарних умов для життя. Батьки таких дітей часто не працюють, пиячать, але не через «достаток» або «надлишок», а від того, що не можуть улаштувати власне життя, тим паче дати майбутнє своїм дітям.

Реклама

Отож, працівники міліції наголошують, що колишні вчинки неповнолітніх не повинні стати на заваді в подальшому житті.

Наталія Машіко, Мукачівський МВ УМВС

Крадія, який грабував, щоб вижити, затримали мукачівські правоохоронці (ФОТО)  – 01
Реклама
Крадія, який грабував, щоб вижити, затримали мукачівські правоохоронці (ФОТО)  – 02
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно